Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept van Simone's Kitchen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag: