Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Zoete crèpes met vers fruit
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kaneel, melk, rum, suiker, fruit en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, banaan, blauwe bessen, bloem, boter, citroen, eidooier, eiwit, gehakt, gemalen kaneel, havermout, honing, kokosolie, krenten, melk, olie, poedersuiker, suiker, ui, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Home Made winter:
Recept uit Mavis kookt:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:
Diner / nagerecht uit Literalicious:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Francesca Kookt!: