Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Môrbrad - Varkenshaas met fruit
- Ingrediënten:
- appel, beurre manié, boter, gedroogde pruimen, koffieroom, peper, rode bessengelei, suiker, varkenshaas en zout
- Keuken:
- Deens
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, azijn, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, room, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten: