Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Zeetong in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, dragon, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, zeetongfilets en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: