Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Duifjes met erwten en dragon
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: