Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bij de koffie uit Bakboek:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken: