86 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbloemboterchampagnecitroencitroenraspdroge witte wijneidooierknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomsuikertomaatuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Basilicumsorbet

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, droge mousserende wijn, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Sultana-yoghurttaart

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eidooier, eiwit, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, muskaatwijn, olijfolie, sultana's en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Berlijnse zabaglione met ricciarelli

Ingrediënten:
citroensap, eieren, eiwit, gelatine, gemalen amandelen, poedersuiker, kaneelpoeder, bakpoeder, vanille-extract, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Croccante al pistacchio

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, bramen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, kristalsuiker, melk, munt, pistache, poedersuiker, rood fruit en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Ovenschoteltje van prei, vis en puree

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, melk, peper, peterselie, prei, witvisfilet en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde pijlinktvis - calamares rellenos

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, gerookte ham, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, paneermeel, peper, pijlinktvis, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude forel in gelei

Ingrediënten:
citroensap, ei, forel, laurierblad, mayonaise, poedergelatine, rodewijnazijn, slablad, tomaat, ui, waterkers, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Opgerolde tongfilets met ham in saus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, laurierblad, melk, serranoham, tong, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Koude spinkrab van de visser

Ingrediënten:
citroensap, ei, heekfilet, laurierblad, mosterd, spinkrab, ui, witte wijn, witte-wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees

Ingrediënten:
bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsstoofvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, salie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter uit de oven met groene mayonaise

Ingrediënten:
augurk, boniter, citroensap, ei, kappertjes, olijfolie, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:

Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen kruidnagel, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, slankroom, tomatenblokjes uit blik, ui, varkensgehakt, verse bladpeterselie, witte peper, witte wijn, zeezout en zoet paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Sinaasappel-wijncrème

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, suiker en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kippenalbóndigas met saffraan-amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...