Recept uit Melk & dadels:
Marmita van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, groente, kalfsvlees, koriander, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, saffraanpoeder, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, fruit, groente, kalfsschenkel, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Melk & dadels:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie: