Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Gesmoorde tuinbonen met artisjokken en pastirma
- Ingrediënten:
- artisjokharten, citroensap, dille, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pastirma, sjalot, tijm, tuinbonen en water
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Wild:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot: