Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Tagliatelle met zalm
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte zalm, slagroom, tagliatelle en whisky
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, mayonaise, melk, olijfolie, peper, room, roomkaas, sjalot, tabasco, ui, vis, visbouillon, water, whisky, witte wijn, worcestersaus, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan: