Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Zalm met zure room en dille
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, dille, nieuwe aardappelen, ui, zalmmoten en zure room
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, komkommer, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui, vis, visbouillon, witte wijn, zalmfilet, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept van Annie Pannie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van I love food & wine: