Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte"
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, saffraan, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: