Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
patrijs met saucijsjes en wortelen
- Ingrediënten:
- laurierblad, olijfolie, patrijs, saucijs, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, fazant, haas, jeneverbes, knoflook, konijn, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, verse salieblaadjes, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: