Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, doorregen spek, fijne kristalsuiker, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, spek, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees: