Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Zuurkool
- Ingrediënten:
- bloemige aardappel, boter, droge riesling, gerookt buikspek, groentefond, jeneverbessen, laurier, peper, suiker, ui, zout en zuurkool
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, blanke fond, bloem, bloemige aardappel, droge witte wijn, fazant, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, kool, kruidnagel, laurierblad, peper, peperkorrel, peterselie, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zuurkoolspek, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: