Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, wijnazijn, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Een kookboek.: