Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: