Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Recept van Sweet Food Lovin: