Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Rode kool, koud
- Ingrediënten:
- azijn, knoflook, laurier, olie, peper en rode kool
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- garnituur / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, hamburgers, kaneel, knoflook, kool, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2: