93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensaphoningknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepeterseliepreirode wijnselderijspecerijensuikertijmuiwitte wijnwitte wijnazijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Zoetzuur

Ingrediënten:
azijn, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Geweckte zoetzure komkommer

Ingrediënten:
azijn, dille, karwijzaad, komkommer, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker, water en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Adobo

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, chinese zwarte azijn, knoflook, laurier, rijstazijn, sojasaus, varkensbuik, varkensschouder, water en zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde uien

Ingrediënten:
laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Ekşili balik

Ingrediënten:
citroen, gemengde inmaakkruiden, honing, laurier, snoekfilet, ui, water, witte azijn, witvisfilet en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zult van varkenspoot

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mixed pickles, peperkorrels, peterselie, selderijknol, varkenspoten, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rodekool

Ingrediënten:
appelen, azijn, kruidnagels, laurier, maïszetmeel, peper, rodebessengelei, rodekool, suiker, uien, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoetzure zilveruitjes

Ingrediënten:
champagneazijn, laurier, geel mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, suiker, water en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Lamsrollade

Ingrediënten:
appel, appelazijn, bronzen venkel, ciderazijn, grof zout, lamsvlees, laurier, majoraan, peper, pils, suiker, tijm, venkel, venkel, venkelzaad, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Rode biet in het zuur

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, jonge rode bietjes, kruidnagel, laurier, peper, steranijs, suiker, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgian Pckles

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloemkool, elixer d anvers, fleur de sel, geklaarde boter, gemberpoeder, groentebouillon, honing, kerriepoeder, kurkuma, laurier, maïzena, peper, snackkomkommer, verse augurk, water, witte wijnazijn en zilveruitjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knolselderij en linzen met hazelnoten en munt

Ingrediënten:
hazelnootolie, hazelnoten, laurier, munt, olijfolie, puy-linzen, rode wijnazijn, selderijknol, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:

Salade met kweepeer en dolcelatte

Ingrediënten:
appelazijn, citroensap, dolcelatte, fijne kristalsuiker, grove mosterd, kweepeer, laurier, olijfolie, pistachenoten, rode wijn, sinaasappelschil, slablaadjes, water, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn uit het meetjesland

Ingrediënten:
appelen, azijn, gecondenseerde melk, gerookt spek, konijn, kruidnagel, laurier, peper, suiker, tijm, trappistenbier, uien, vetstof, water en zout

Soort:
wild
Haal meer recepten op...