Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Gekonfijt varkensvlees
- Ingrediënten:
- eendenvet, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, varkensschouder, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, gerookt spek, jeneverbes, kaneel, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De grote Kleyn:
Lunch uit Hoe te eten: