Recept uit The big green egg book:
Zacht gegaard buikspek met salie met geroosterde druiven en bonensalade
- Ingrediënten:
- buikspek, grof zeezout, kruidnagel, laurier, rode druiven, salie, ui en venkelzaad
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, spek, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Elzas:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Mediterraneo:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: