Recept uit The big green egg book:
Zacht gegaard buikspek met salie met geroosterde druiven en bonensalade
- Ingrediënten:
- buikspek, grof zeezout, kruidnagel, laurier, rode druiven, salie, ui en venkelzaad
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, spek, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: