Recept uit Koken voor elke dag:
Gestoofde aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, laurier, peper, tijm, vetstof, water en zout
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen: