Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ham met bechamel en champignons
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, kerrie, kippenbouillon, melk, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, champignon, citroen, ei, gekookte ham, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rauwe ham, slagroom, ui, vlees, vruchtensap, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: