Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, courgette, ei, gedroogde oregano, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Istanbul:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Yo Kids: