Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, courgette, gedroogde oregano, gehakt, kaas, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, rundergehakt, tomaat, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Recept uit Jamie's dinners:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto: