Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, bloem, boter, courgette, ei, gedroogde oregano, gehakt, kaas, olie, oregano, pasta, peper, peterselie, pijnboompitten, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Food & Friends:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food: