Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, gist, groente, kaas, kerstomaat, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Food & Friends:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: