Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, pasta, peper, peterselie, pijnboompitten, spinazie, tomaat, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Honger als een paard:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food: