Recept van Oh My Dish:
Biefstuk met tamarindesaus
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), biefstuk, bosui, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, knoflooktenen, runderbouillon, sojasaus, tamarinde, ui en zonnebloemolie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basterdsuiker, bloem, boter, gember, gerookte spekjes, kippenbouillon, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, mosterd, peper, runderbouillon, rundvlees, sambal, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Mijn Recepten: