Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, blanke azijn, bleekselderij, bloem, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, pindakaas, specerijen, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker: