Recept uit De banketbakker:
Aardappelkroketjes
- Ingrediënten:
- aardappel, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaas, kervel, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept van Oh my foodness:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Recept van Okoko recepten:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: