Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
rijst koken - de pan-met-water methode bijv basmati, langkorrel bruine rijst
- Ingrediënten:
- boter, plantaardige olie, rijst, specerijen, water en zout
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, brood, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, gruyère, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Fast food:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.: