Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche: