Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, ei, gehakt, kaneel, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: