Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Clafoutis Savoyard met champignons en kaas
- Ingrediënten:
- bieslook, champignons, crème fraîche, eieren, boter, nootmuskaat, tomme en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: