Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, crème fraîche, ei, eidooier, gevogeltefond, groente, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, specerijen, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: