Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Aardappelen met Gehakt uit Olot
- Ingrediënten:
- brandy, broodkruim, eiwitten, gehakt, aardappel, melk, nootmuskaat, olijfolie, tomaat, rozemarijn, uien, witte wijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, half-om-halfgehakt, hamburgers, kaneel, kip, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koken voor elke dag: