Recept uit De truffel:
Ravioli met knolselderijvulling
- Ingrediënten:
- 00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout
- Keuken:
- Frans / Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, ei, eidooier, gehakt, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag: