Recept uit Gemüse! :
Groente in ham
- Ingrediënten:
- bergkaas, bonte wortelen, boter, eidooier, ham, nootmuskaat, pastinaak, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, gekookte ham, gruyère, kerriepoeder, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, specerijen, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: