Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, groente, groentebouillon, kaneel, knoflook, kokosmelk, koriander, laos, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, sambal oelek, sjalot, sperziebonen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Made in Italy: