110 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobasilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijbloemcayennepepercitroensapcrème fraîchedilleeiextra vierge olijfoliegrof zeezoutknoflookknoflookmayonaisepaprikapoederpeperpeterselierode uitomaattuinkersuizeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Citroen gevuld met tonijncrème

Ingrediënten:
bieslook, chilivlokken, citroenen, dille, eieren, gedroogde oregano, gehakt, gezouten kappertjes, mascarpone, mayonaise, olijfolie, tonijn, witte peper, zout en zwarte olijven

Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Krabballetjes met saffraanmayonaise

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, krabvlees, lente-ui, mayonaise, rode chilipeper, rucola, saffraandraadjes, vers broodkruim, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke crostini met krab

Ingrediënten:
bruin krabvlees, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, mayonaise, rode spaanse peper, venkeltopjes, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:

Kip-kerriesalade

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, citroengras, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, fijn zeezout, gembervocht, gerookte kipfilet, granny smith, kerriepoeder, kipfilet, kippenbouillon, kropsla, mayonaise, mirin, olijfolie, roze peper, sjalot, sushiazijn, kruiden en witte wijn

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers 1 notitie

Buffet / bijgerecht uit Groene burgers:

Koolrabi- en spitskoolsla

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dille, dillezaad, koolrabi, lente-ui, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, spitskool, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Zeebrasem, koolrabi en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroen, dragon, extra vergine olijfolie, knoflook, koolrabi, mayonaise, pijnboompitten, rode chilipeper, zeebrasemfilets en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Recept uit Down to earth:

Gezonde snack van koolrabi met rund

Ingrediënten:
augurk, citroen, cress, dragon, fleur de sel, gepekeld rund, granny smith appel, grove mosterd, koolrabi, mayonaise, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:

Gebakken vissandwich

Ingrediënten:
bindsla, citroen, citroensap, ingemaakte groene pepers, mayonaise, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, rode ui, stokbrood, trostomaten en witvisfilet

Keuken:
Turks
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Inktvis met alioli sepia con alioli

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, griesmeel, marjolein, olijfolie extra vergine, oregano, pijlinktvis en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...