30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelaugurkavocadobanaanbieslookbleekselderijbloemkoolbroccolibroodgroentekipknoflookkomkommerlinzennotenpeperradijstomaatuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:

Tempura van acar - met terasi-mayonaise

Ingrediënten:
bloem, sodawater, cabe rawits, ei, frituurolie, gember, laos, minikomkommer, natuurazijn, peper, romanesco, sjalot, terasi-mayonaise, witte suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude forel in gelei

Ingrediënten:
citroensap, ei, forel, laurierblad, mayonaise, poedergelatine, rodewijnazijn, slablad, tomaat, ui, waterkers, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Karper volgens grootmoeders recept

Ingrediënten:
eidooier, karper, kruidnagel, laurier, mayonaise, paprikapoeder, peper, peperkorrels, peterseliewortel, pimentbolletjes, prei, selderijknol, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / lunch uit Rijksmuseum kookboek:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, appel, augurk, ei, mayonaise, peper, sjalot, slablad, vlees, wortel en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
kalfsvlees / hartige hapjes / aardappelgerecht
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Blinde vinken "Goede huisvrouw"

Ingrediënten:
amandelen, augurk, cognac, eidooier, marjolein, mayonaise, olie, paprikapoeder, rode paprika uit pot, rode wijn, salie, selderijknol, tijm, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel, zout, zwarte peper en zwijnenbout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Salade à la d'Argenson - Salade van rijst of aardappelen met bieten

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, appel, asperges, bieten, bloemkool, broccoli, brodd, ei, erwtjes, groene mayonaise, groene olijven, haricots verts, kip, lente-ui, mayonaise met groene kruiden, peper, peterselie, raapjes, riz au blanc, sjalot, tonijn uit blik, vinaigrette, walnoten, waterkers, wortel, zalm uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / kalfsvlees / rundvlees / vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:

Le grand aïoli

Ingrediënten:
aioli, artisjok, bietjes, bloemkool, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, ei, knoflook, marc de provence, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, pruimtomaat, sperziebonen, ui, waspeen, zoete aardappel en zoutevis

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 x vegetarische sauzen

Ingrediënten:
aardappel, amandelen, bieten, boter, ei, gezouten boter, groenten, hollandaise, jus, knolselderij, koolrabi, mayonaise, pasta, room, saffraan, sinaasappelschil, siroop, tomaat, uien, vet, vinaigrette, vleesbouillon, wortelsap en zoete aardappels

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gespot: 10 Toffe Vegan Producten

Ingrediënten:
azijn, balletjes, bonen, brood, broodje, burger, hamburgers, chili, chips, crackers, curry, eidooier, erwten, gember, groenten, haver, hummus, kikkererwtenmeel, kruiden, linzen, mayonaise, mayonaise, mosterdzaad, penne, pompoen, raapzaadolie, specerijen, suiker, toast, water, witte bonen, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 3

Ingrediënten:
aardappels, appel, aubergine, avocado, banaan, bessen, bieslook, blauwe bessen, bleekselderij, broccoli, brood, champignons, citroen, courgette, doperwtjes, ei, eiwitten, feta, frambozen, geitenyoghurt, gele paprika, noten, granola, grapefruit, groene thee, groente, hazelnoot, water, hennepzaad, honing, hummus, jus, kabeljauw, kamille, knoflook, knoflookmayonaise, kokos, kokoswater, komkommer, linzen, lychee, mayonaise, noten, omelet, pecorino, prei, rijst, rijstwafel, rode biet en rode peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega vleesklassieker: huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, appelazijn, augurk, bieslook, eieren, fijne mosterd, ei, griekse yoghurt, groenten, huzarensalade, kappertjes, mayonaise, olijven, paprika, rauwkost, rode paprika, yoghurtdressing, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: recepten met bleekselderij

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, eiwitten, grapefruit, groene appel, groenten, lente-ui, lever, mayonaise, noedels, paprika, peterselie, pinda, radijs, rozijnen, sinaasappel, tomaat, tonic, kruiden, vet, walnoten en witlof

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bosui, caponata, champignon, chili, chipolataworstjes, couscous, couscoussalade, ei, feta, granaatappel, groenten, kip, kippenpoten, miso, orecchiette, parelcouscous, pasta, pesto, pitabroodjes, ratatouille, risotto, snijbonen, truffelmayonaise en witte courgette

Haal meer recepten op...