88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadoazijnbieslookbroodcitroencitroensapeiketchupknoflookkomkommermosterdolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenradijsrode uislauizoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Smokey's chicken sandwich

Ingrediënten:
bleekselderij, chick mix bbq-kruiden, ciabatta, citroen, gedroogd bieslook, gedroogde dille, gedroogde peterselie, kaiserbroodjes, karnemelk, kippendijen, knoflookgranulaat, komkommer, limoen, mayonaise, rode ui, tomaat, uiengranulaat, veldsla, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Picanha steak burger

Ingrediënten:
augurk, black angus-picanha, blauwe kaas, bold & beefy bbq-saus, briocheburgerbroodjes, gerookt ontbijtspek, grof zeezout, kinnebakspek, little gem, mayonaise, mosterd, rode ui, tomaat en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomatenmousse

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, magere yoghurt, mayonaise, peper, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / snack of tussendoortje uit #watetenwevandaag:

Clubsandwich

Ingrediënten:
brood, gerookt dooregen spek, kippenborst, komkommer, mayonaise, peper, sla, tomaat en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Burgers & sliders

Ingrediënten:
augurk, bacon, cayennepeper, citroen, creamcrackers, ei, gerookt paprikapoeder, hamburgerbroodjes, ingelegde peper, mager rundergehakt, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, sla, tomaat, tomatenketchup, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Mijn garnalencocktail

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, cognac, garnalen, gerookte zalm, ijsbergsla, ketchup, knoflook, komkommer, mayonaise, munt, olijfolie, peper, tijgergarnalen, tomaat, tuinkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Pasta met zeevruchten - fiduea

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, noedels, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, spaghettini, tomaat, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, visbouillon, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Eieren, russische

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, boter, doperwten, ei, garnaal, gerookte zalm, groene paprika, kappertjes, komkommer, mayonaise, olie, peper, sardines, slabladen, tomaat, wortel, zout en zure augurken

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Clubsandwich

Ingrediënten:
fritessaus, kipfilet, mayonaise, peper, slabladen, tomaat, witbrood en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Homeburgers

Ingrediënten:
fijne mosterd, hamburgerbroodjes, ketchup, kropsla, mayonaise, olijfolie, peper, rucola, rundergehakt, stokbrood, tomaat, ui, vang, zoetzure augurk en zout

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude aspergemousse

Ingrediënten:
dikke mayonaise, ei, gelatinepoeder, krulandijvie, peper, tomaat, water, witte asperge uit blik en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Taartje van courgette

Ingrediënten:
artisjokbodem, avocado, citroensap, courgette, ketchup, lollo rosso, mayonaise light, mosterd, olijfolie, peper, tomaat en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kreeftensalade - lobster salad

Ingrediënten:
citroensap, kreeft, mayonaise, mosterd, peper, selderij, sour cream, tomaat en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Clubsandwich met gerookte zalmfilet

Ingrediënten:
avocado, boterham, casinobrood, gerookte zalm, mayonaise, mierikswortel, peper, slablad, tomaat, tuinkers en zure room

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pitabroodje met tonijn - aioli, ontbijtspek en avocado

Ingrediënten:
avocado, bosui, cherrytomaatjes, citroen, brood, grof zeezout, knoflook, mayonaise, olijfolie, ontbijtspek, pitabroodje, tonijn in blik, witte peper, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zes-lagen avocadosalade met mango

Ingrediënten:
avocado, bloedsinaasappel, daikon, granny smith, koriander, limoen, mango, mayonaise, mexicaanse crema, nashipeer, olijfolie, radijs, rode ui, serrano chilipeper, tomaat, yamboon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zes-lagen avocadosalade met queso fresco

Ingrediënten:
avocado, bloedsinaasappel, daikon, granny smith, koriander, limoen, mayonaise, mexicaanse crema, nashipeer, olijfolie, queso fresco, radijs, rode ui, serrano chilipeper, tomaat, yamboon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vijf lagen avocado-salade

Ingrediënten:
avocado, bloedsinaasappel, daikon, granny smith, koriander, limoen, mayonaise, mexicaanse crema, nashipeer, olijfolie, radijs, rode ui, serrano chilipeper, tomaat, yamboon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse stijl rijstsalade

Ingrediënten:
bruine langkorrelrijst, chilipoeder, ei, gele paprika, jalapeñopeper, koriander, lente-ui, limoen, mayonaise, mexicaanse crème, rode paprika, tomaat, vinaigrette, witte langkorrelrijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...