Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
In tempura gefrituurde groente met mayonaise met wasabi
- Ingrediënten:
- frituurolie, groente, wasabimayonaise en tempura
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, avocado, azijn, bieslook, bloemkool, boter, brood, citroen, citroensap, ei, knoflook, komkommer, olijfolie, paprika, peper, sperziebonen, tomaat, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Het groot fondue boek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit Het spirelli kookboek:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Recept uit Brindisa:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: