Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Korianderpest met gember en chilipeper
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, gemberwortel, habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bruine basterdsuiker, chilipeper, citroensap, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoen, munt, olie, olijfolie, peper, rode chilipeper, sambal oelek, sesamolie, sjalot, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Noedels:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit India:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: