103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieboterbruine basterdsuikerchilipepercitroensapkerriepoederkokosmelkkorianderlente-uilimoenmuntolieolijfoliepeperrode chilipepersambal oeleksesamoliesjalotsuikeruiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Gesmoorde eend op zeewier en rijstnoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborstfilet, gember, groene-koolbladeren, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, pinda-olie, rijstvermicelli, steranijs, thaise pepers, zeegroente en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Bijgerecht uit Nigella bijt:

Groene koriander chutney

Ingrediënten:
groene chilipeper, creamed coconut, fijne suiker, gemberwortel, knoflookteen, korianderblaadjes, limoensap, verse muntblaadjes en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pikante kokosdressing

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, garnalenpasta, gember, knoflook, kokos, kokosmelk, limoensap, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tamarindewater en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Bloemkool met garam masala

Ingrediënten:
bloemkool, fleur de sel, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen kurkuma, gember, ghee, kashmiri-chilipoeder, knoflook, korianderblaadjes, limoensap en sjalot

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:

Pikante pindaballetjes

Ingrediënten:
chilisaus, gemalen kurkuma, knoflook, limoen, limoensap, pinda, plantaardige frituurolie, sojasaus, suiker, gember, verse koriander, vissaus, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
rijst / vegetarisch / frituur
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Hete soep

Ingrediënten:
avocado, chilipeper, ingelegde gember, gember, knoflook, kokoswater, koriander, limoensap, olijfolie, tomaat en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Currybladchutney

Ingrediënten:
curryblaadjes, gember, groene peper, knoflookpoeder, kokosnoot, limoensap, mosterdzaad, sesamzaad, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje I - pepesan ikan I

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, bruine suiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreel, sambal oelek, verse haring, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Gevulde tofoe

Ingrediënten:
koriander, gemberpoeder, honing, limoensap, olie, rode chilipepers, knoflook, tofu en zout

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Snelle gehaktsalade

Ingrediënten:
chilivlokken, citroensap, coconut aminos, erythritol, gember, ghee, groene kool, knoflook, kokosolie, limoensap, rode ui, rundergehakt, sesamolie, sriracha, witte kool, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis op Balinese wijze 2 - ikan bali 2

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, grietfilets, ketjap benteng manis, knoflook, laos, limoensap, sambal trassi, tarbotfilet, tongfilet, ui, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met rode pepers 1 - gangsa 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, runderlappen, trassi, verse komijn, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...