Recept uit Margriet kookboek:
Kip met rijst en doperwtjes
- Ingrediënten:
- doperwtjes, groene paprika, kip, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, koenjitpoeder, mager spek, olie, peterselie, rijst, tomaat, ui en witte wijn
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, boter, cayennepeper, ei, gekookte ham, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, rode paprika, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Buffet / avondmaal uit Tomaten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Indorock:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: