Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise: