Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier: